Diverse soorten stucwerk

Met ons stucwerk kunnen wij ieder type muur of plafond vlak en effen maken. Wim vd Brug Stukadoors en Afbouw voert de volgende stucwerk uit:

 

 

 

Spachtelputz:

Spachtelputz is de meest voorkomende vorm van sierpleister , de structuur van spachtelputz is gelijkmatig en verkrijgbaar in grofheden variërend van 0,5mm tot en met 2,0mm zodat u keuze heeft uit verschillende structuren. De grofheid word bepaald door de grootte van de korrel en materiaal.

Raapwerk:

Zijn uw muren erg scheef of bevatten deze veel oneffenheden? Dan kunnen wij deze helemaal vlak maken. Dit doen wij door middel van raapwerk. Hierbij word gebruik gemaakt van een dikke laag pleister van minstens één centimeter. Dit type stucwerk wordt toegepast in alle gangbare ruimtes.

Lijstwerk:

Lijstwerk is aangebrachte versiering op de muren of het plafond van de woning of bedrijfspand. Door middel van lijstwerk geeft u uw woning of bedrijfspand een unieke , sfeervolle uitstraling.

Schuurwerk:

Wilt u graag een volledige witte muur? Dan kan dit door middel van schuurwerk. Hierbij brengen wij een gipsachtige afwerking van circa drie tot vijf millimeter op de muur aan. De muur droogt dan egaal wit op en u hoeft deze niet meer te sausen. Door een mooi decoratief effect.

Buitenstucwerk:

Is de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand aan een opknapbeurt toe? Dan kunnen wij deze voorzien van perfect stucwerk. Hierbij stucen wij uw buitengevel. Zo geven wij uw woning of bedrijfspand snel weer een representatieve uitstraling.